Η Renault παρουσίασε την –νέα- πληρέστατη γκάμα ηλεκτροκίνητων και υβριδικών εκδόσεων για όλα τα οχήματα της.

Παράλληλα, έδωσε τη δημοσιότητα μια νέα εικόνα της ηλεκτροκίνητης «Z.E.», έκδοσης του μελλοντικού Kangoo που θα παρουσιαστεί αργότερα μέσα στο 2020.

Ηλεκτρική «αντεπίθεση» από τη Renault

Το πλάνο για την εξέλιξη μιας πληρέστατης γκάμας ηλεκτροκίνητων οχημάτων στο άμεσο προσεχές μέλλον ανακοίνωσε η Renault, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται και όλα τα ελαφρά επαγγελματικά της.

 
Με αφορμή την –ακυρωθείσα τελικά ελέω κοροναϊού- Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, η Renault ανακοίνωσε τα πλάνα της για τον πλήρη εξηλεκτρισμό της γκάμας των οχημάτων της, παρουσιάζοντας μεταξύ άλλων τόσο την πρωτοποριακή γκάμα εκδόσεων «E-Tech» (υβριδικά και Plug-in υβριδικά οχήματα) για τα νέα Clio, Captur και Megane Estate όσο και το νέο Twingo Z.E. και φυσικά το εντυπωσιακό πρωτότυπο «Morphoz».
Ωστόσο, η γαλλική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα και μια ακόμη εικόνα της νέας γενιάς του Kangoo, στην ηλεκτρική έκδοση «Z.E.» (Zero Emission), που αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα μέσα στο τρέχον έτος.
Περισσότερα για το νέο Kangoo μπορείτε να βρείτε στην σχετική δημοσίευση μας στις αρχές του 2019 όταν και είχαμε αναλύσει το στρατηγικό πλάνο «Drive The Future» της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.
Παράλληλα, δεν πρέπει να παραβλέπουμε πως ήδη, η Renault έχει ανακοινώσει πως θα παρουσιάσει μέσα στο 2020 και τις fuel-cells εκδόσεις (με καύσιμο το υδρογόνο) για τα μοντέλα Kangoo και Master.