To τιμόνι του EV80 ενσωματώνει πολλαπλά χειριστήρια για διάφορες λειτουργίες του οχήματος ενώ…

… ο πίνακας οργάνων εδράζεται στο πάνω μέρος της κεντρικής κονσόλας, πάνω από την οθόνη των 10 ιντσών του συστήματος πολυμέσων.

Η ευρυχωρία αποτελεί ένα από τα βασικά προτερήματα του εσωτερικού της καμπίνας…

… όπου μπορούν να φιλοξενηθούν έως και τρεις ενήλικοι επιβάτες.

Ευρύχωρος, άνετος και εργονομικά σχεδιασμένος «χώρος εργασίας»

Στο εσωτερικό της καμπίνας του νέου EV80 μπορούν να φιλοξενηθούν με ένα έως και τρεις ενήλικοι. Η σχεδίαση είναι ιδιαίτερη με τον πίνακα οργάνων να εδράζεται στο πάνω μέρος της κεντρικής κονσόλας ενώ από κάτω του, μια οθόνη 10 ιντσών συνδυάζεται με το προηγμένο σύστημα πολυμέσων.
Φυσικά, οι χώροι για μικροαντικείμενα και προσωπικά είδη είναι πολλαπλοί και εύκολα προσβάσιμοι ενώ το τιμόνι φέρει διάφορα ενσωματωμένα χειριστήρια που διευκολύνουν το έργο του οδηγού.
Παράλληλα, η έδραση του επιλογέα του συστήματος μετάδοσης της κίνησης στο κάτω μέρος της κεντρικής κονσόλας (δίπλα στο κλιματιστικό), διευκολύνει την μετακίνηση εντός της καμπίνας.
Τέλος, πέραν του ευρύτατου οπτικού πεδίου που διασφαλίζουν οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες, ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας είναι πλούσιος καθώς περιλαμβάνει στοιχεία όπως ηλεκτρικούς & θερμαινόμενους καθρέπτες, ESP, ABS, BAS, EBD, Hill Hold Assist, αισθητήρες υποβοήθησης της στάθμευσης, ηλεκτρικό χειρόφρενο, κάμερα οπισθοπορείας, μετωπικούς αερόσακους κ.ά.