Nέα έκδοση για Κia e-Niro

3.660 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/12/2019
 

Η First Edition αποτελεί πλέον παρελθόν και στην θέση της έρχεται μια νέα έκδοση με την ονομασία «4».

To e-Niro μπαίνει στον δεύτερο χρόνο ζωής του και για αυτό η Kia αποφάσισε να του προσφέρει μια σειρά από αναβαθμίσεις στην γκάμα των εκδόσεων του.

Η First Edition που αφορούσε τα πρώτα αυτοκίνητα που βγήκαν στην γραμμή παραγωγή αποτελεί πλέον παρελθόν και στην θέση της βρίσκεται τώρα το επίπεδο εξοπλισμού «4», με την τιμή του μοντέλου να αρχίζει από 45.519 για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου χωρίς να υπολογίζονται τα οικονομικά κίνητρα που δίνει η κυβέρνηση της χώρας για την αγορά αυτοκινήτων μηδενικών εκπομπών ρύπων.

Το εξοπλιστικό επίπεδο «4» προσφέρεται με πλούσιο εξοπλισμό όπως LED φωτιστικά σώματα με διπλή λειτουργία, σύστημα θέρμανσης της ηλεκτρικής μπαταρίας, σύστημα Διατήρησης σε μια Λωρίδα κυκλοφορίας, σύστημα αποφυγής Σύγκρουσης, Ηill-Start Assist, 7 αερόσακους κ.α.
Στο εσωτερικό, η εταιρεία προσφέρει τώρα μια 10,25 ιντσών οθόνη που υποστηρίζει το σύστημα ψυχαγωγίας που περιλαμβάνει επίσης δορυφορική πλοήγηση, Apple CarPlay, Android Auto, DAB radio, το premium σύστημα ήχου JLB με 8 ηχεία, αυτόματο air-condition, keyless entry, ηλεκτρικό χειρόφρενο, θερμαινόμενα καθίσματα και τιμόνι κ.α..

Η ισχύς του e-Niro πηγάζει από μια μπαταρία 64 kWh που τροφοδοτείται από έναν ηλεκτροκινητήρα που προσφέρει 204 ίππους και 395 Nm ροπής δίνοντας τη δυνατότητα στο ηλεκτρικό crossover να κάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 7.8 δευτερόλεπτα. Η Kia το συνοδεύει με εγγύηση 7 ετών ή 100.000 χιλιομέτρων.