Οσα γνωρίζουμε για το Ford Ranger του 2022

Μέσα στο 2022 αναμένεται να λανσαριστεί η νέα γενιά του δυναμικού Pick-Up και σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, η Ford προγραμματίζει την εξέλιξη και μιας υβριδικής –PHEV- έκδοσης του.

 
Με βάση τα όσα έχουμε αναφέρει και στο πρόσφατο παρελθόν, η Ford υπολογίζεται πως θα λανσάρει τη νέα γενιά του Ranger παγκοσμίως, κατά τη διάρκεια του 2022.
Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα στο διαδίκτυο από την αγορά της Αυστραλίας, το μελλοντικό νέο Ranger θα έχει να επιδείξει αρκετές τροποποιήσεις σε ότι αφορά στα μηχανικά του μέρη σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο καθώς για παράδειγμα, θα προσφέρονται και υβριδικές εκδόσεις.
Το μελλοντικό λοιπόν Ranger PHEV θα εφοδιάζεται με έναν υβριδικό σύστημα κινητήρων που θα περιλαμβάνει έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης με χωρητικότητα 2,3λτ. και αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων, σε συνδυασμό με έναν ηλεκτροκινητήρα που θα αποδίδουν μαζί ισχύ 362 ίππων και 680 Nm ροπής! Παράλληλα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως το μελλοντικό Ranger, αναλόγως της αγοράς, θα είναι διαθέσιμο και με δύο πετρελαιοκινητήρες 2,0λτ. (twin-turbo με απόδοση 210 ίππων) και V6 3,0λτ. (με απόδοση 250 ίππων).
Επιπρόσθετα, στον εξοπλισμό του θα προστεθεί το νέο Ford SYNC4 σύστημα πολυμέσων που θα συνδυάζεται με οθόνες 12,8 ιντσών.
Τέλος, οι φωτογραφίες που σας προσφέρουμε αποτελούν μια πρώτη… εκτίμηση της σχεδίασης που ενδεχομένως να φέρει η νέα γενιά του Ford Ranger.