«Σκληροτράχηλο» το νέο Toyota Yaris Cross Adventure

80.814 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/4/2021
 

H Τοyota παρουσίασε μια νέα έκδοση του καινούριου μικρού SUV που θα λανσάρει σύντομα, κάνοντας αλλαγές κυρίως στην εξωτερική εμφάνιση του Yaris Cross, ώστε να του προσφέρει πιο off-road χαρακτήρα. Γνωρίστε το.


Η Toyota τράβηξε τα φώτα πάνω της όταν παρουσίασε το νέο της μικρό SUV, το Yaris Cross, προσφέροντας στο crossover, το καινούριο υβριδικό της σύνολο, «έξυπνη» τετρακίνηση, «φρέσκο» ντιζάιν και μεγάλο τεχνολογικό εξοπλισμό. Το Yaris Cross δεν έχει προλάβει λανσαριστεί, ωστόσο η Toyota είναι σε θέση τώρα να αποκαλύψει μια νέα έκδοση, για όσους επιθυμούν να δώσουν στο Yaris Cross πιο περιπετειώδη χαρακτηριστικά.

Η νέα έκδοση έχει όνομα Adventure και ξεχωρίζει από το απλό Yaris Cross χάρη στους νέους προφυλακτήρες μπροστά και πίσω που έχουν πλέον πιο σκληραγωγημένη σχεδίαση,  στις ασημένιες ράγες στην οροφή και στις 18άρες ζάντες αλουμινίου που έχουν τώρα σκούρο γκρι χρώμα. Διαφοροποιήσεις υπάρχουν και στο εσωτερικό, αφού η Toyota προσφέρει στο Yaris Cross Adventure piano black φινίρισμα, νέο σχέδιο στα δερμάτινα καθίσματα και μια Warm Gold γραμμή που βρίσκεται κατά μήκος του ταμπλό και των θυρών.

Όσοι επιλέξουν το Yaris Cross Adventure μπορούν να το κάνουν με την Premiere Edition που περιλαμβάνει επιπλέον, επένδυση από δέρμα σε όλη την καμπίνα, ηλεκτρική θύρα πορτ-μπαγκάζ που ανοίγει με μια κίνηση του ποδιού, Head-Up Display και νέο σετ από 18 ιντσών ζάντες. Η Premiere Edition θα είναι διαθέσιμη για τους πρώτους 12 μήνες και θα διατίθεται σε πολλούς συνδυασμούς χρωμάτων.

Σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα, το Yaris Cross Adventure θα διατίθεται, όπως και το απλό Yaris Cross, με «έξυπνη» τετρακίνηση σε συνδυασμό με το υβριδικό σύστημα κίνησης της μάρκας, που αποτελείται από τον τρικύλινδρο βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων που λειτουργεί μαζί με ένα ηλεκτρικό μοτέρ. Η συνολική ισχύς ανέρχεται στους 116 ίππους. 

Η Toyota θα κατασκευάζει το Yaris Cross στο εργοστάσιό της στην πόλη Valenciennes της Γαλλία, μαζί με το νέο Yaris στο οποίο βασίζεται. Το Yaris Cross θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη τους αμέσως επόμενους μήνες.

 
Σχολιάστε την είδηση 2 σχόλια