Η σχεδιάστρια Haoyue Jia από τη Σαγκάη δημιούργησε με την ψηφιακή της πένα το Bronco Headspace, μετατρέποντας το Bronco σε ένα φουτουριστικής αισθητικής ηλεκτρικό Pick-Up.

Σύμφωνα με τη σχεδιάστριά του, το μοντέλο έχει ως στόχο να προσφέρει έναν «ήσυχο χώρο στον ιδιοκτήτη του».

Σε ιδιαίτερα παράξενη θέση έχουν τοποθετηθεί τα πίσω φωτιστικά σώματα, τα οποία δεν βρίσκονται …πίσω.

Προεξάρχοντα στοιχεία του φανταστικού αυτού οχήματος (rendering), είναι η ανοιγόμενη οροφή του που μοιάζει με τέντα και στην οποία μάλλον οφείλει και το όνομά του.

Το Ford Bronco ως ηλεκτρικό Pick-Up

Η φαντασία μιας σχεδιάστριας από τη Σαγκάη, μετατρέπει το σκληροτράχηλο Ford Bronco που επιστρέφει μετά τιμών στην Αμερική, σε ένα φουτουριστικό ηλεκτρικό Pick-Up.

 
Δύο είναι τα τελευταία δεδομένα στις ΗΠΑ αναφορικά με τη Ford: Το ένα έχει να κάνει με την αναβίωση του θρυλικού Bronco και το άλλο αφορά στο ολοκαίνουργιο ηλεκτρικό pick-up, το F-150 Lightning, με το τελευταίο να είναι ό,τι πιο καυτό αυτή τη στιγμή στην Αμερική, καθώς εκεί το F-150 είναι το best-seller μοντέλο εδώ και σχεδόν μισό αιώνα.
 
Από την άλλη, από την ηλεκτρική «φρενίτιδα» φαίνεται ότι δε θα γλιτώσουν αργά ή γρήγορα ούτε τα πιο σκληροτράχηλα, εκτός δρόμου οχήματα. Ένα ηχηρό τέτοιο παράδειγμα είναι η επιστροφή του Hummer ως ένα ηλεκτρικό Pick-Up (και SUV) με τα σήματα της GMC του Ομίλου General Motors.
 
Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκε και η σχεδιάστρια Haoyue Jia από τη Σαγκάη και δημιούργησε με την ψηφιακή της πένα το Bronco Headspace, μετατρέποντας το Bronco σε ένα φουτουριστικής αισθητικής ηλεκτρικό Pick-Up, με τη δημιουργό για κάποιο λόγο που μόνο η ίδια κατανοεί, να κάνει λόγο για ένα «αστικό» μοντέλο.
 
Προεξάρχοντα στοιχεία του φανταστικού αυτού οχήματος (rendering), είναι η ανοιγόμενη οροφή του που μοιάζει με τέντα και στην οποία μάλλον οφείλει και το όνομά του. Επιπλέον, σε ιδιαίτερα παράξενη θέση έχουν τοποθετηθεί τα πίσω φωτιστικά σώματα, τα οποία δεν βρίσκονται …πίσω. Τέλος, σύμφωνα με τη σχεδιάστριά του, το μοντέλο έχει ως στόχο να προσφέρει έναν «ήσυχο χώρο στον ιδιοκτήτη του».