Το GMC Hummer θα πηγαίνει σαν τον κάβουρα.

Το GMC Hummer θα πηγαίνει σαν τον κάβουρα (+vid)

2.237 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/9/2020
 

Σαν τον κάβουρα θα πηγαίνει το νέο αμιγώς ηλεκτρικό GMC Hummer, το οποίο εκτός από το νέο τρόπο οδήγησης αποκάλυψε και την επίσημη ημερομηνία που θα παρουσιαστεί στο κοινό.

Πολλά υποσχόμενο φαίνεται πως είναι το επερχόμενο GMC Hummer. Όπως γνωρίζαμε αρχικά το θηριώδες όχημα θα αποκτήσει ένα αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης για να μπορεί να κυκλοφορεί χωρίς ρύπους, ωστόσο οι άνθρωποι της αμερικανικής φίρμας πήραν την απόφαση να εξοπλίσουν το μοντέλο και με άλλα νέα χαρακτηριστικά και τεχνολογίες.
 
Ένα από αυτά είναι το οδηγικό προφίλ Crab Mode, από το οποίο πήραμε μία πρώτη γεύση στο teaser βίντεο που μπορείτε να δείτε. Στο εν λόγω σύντομο σποτ των 30 δευτερολέπτων γνωστοποιείται παράλληλα και η ημερομηνία της επίσημης αποκάλυψης του GMC Hummer που θα γίνει στις 20 Οκτωβρίου.
 
Επιστρέφοντας λοιπόν στο βασικό θέμα, το Crab Mode φαίνεται πως δίνει τη δυνατότητα στο Hummer να κινηθεί όπως ακριβώς ο κάβουρας (Crab στα αγγλικά), δηλαδή διαγώνια! Οι λεπτομέρειες σχετικά με όλες τις δυνατότητες του νέου συστήματος δεν έχουν γίνει γνωστές, όμως το βίντεο δείχνει ξεκάθαρα και τους τέσσερις τροχούς του αυτοκινήτου να στρίβουν ταυτόχρονα προς την ίδια κατεύθυνση.
 
Προφανώς το νέο αυτό σύστημα θα κάνει το GMC Hummer πιο ευκίνητο, ενώ ίσως να το βοηθήσει και κατά τη διάρκεια ρυμούλκησης κάποιου τρέιλερ. Πιθανότατα να υπάρχουν περισσότερες - από μία - λειτουργίες του Crab Mode, ωστόσο αυτό μένει να φανεί. Παράλληλα αξίζει να σημειωθεί πως το Crab Mode θα είναι μέρος του προαιρετικού εξοπλισμού, οπότε δε θα έχουν όλα τα Hummer αυτή τη δυνατότητα.
 
Διαθέσιμο είτε ως pick-up είτε ως SUV, το GMC Hummer θα προσφέρεται με έως και 1.000 ίππους που θα προέρχονται από τον ηλεκτροκινητήρα του. 

Δείτε το βίντεο