Μoναδικό σχεδιαστικά είναι και το εσωτερικό του DS 3 Crossback Ε-Τense με το με το σχεδιαστικό μοτίβο του διαμαντιού να ακολουθείται κι εδώ. Οι λευκές δερμάτινες επενδύσεις τονίζουν τον premium χαρακτήρα του.

Εκτός από όμορφο και ποιοτικό, το εσωτερικό του DS 3 Crossback είναι και ιδιαίτερα high-tech περιλαμ-βάνοντας και σύστημα HUD.

Η θέση οδήγησης είναι εξαιρετική ενώ τις εντυπώσεις κερδίζουν οι λευκές δερμάτινες επενδύσεις.

Οι χώροι ικανοποιούν τις ανάγκες 4 επιβατών, με το χώρο αποσκευών να παραμένει στα 350 λίτρα και σε αυτή την έκδοση.

Εσωτερικό: Εντυπωσιακό, ξεχωριστό & ποιοτικό

20.818 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/10/2020
 

Το εσωτερικό της έκδοσης E-Tense του DS 3 Crossback παραμένει ίδιο σε μεγάλο βαθμό με τις συμβατικές εκδόσεις και κερδίζει τις εντυπώσεις με την ξεχωριστή του σχεδίαση, τον ποιοτικό του διάκοσμο και την ξεχωριστή του εικόνα. Μάλιστα οι προαιρετικές λευκές δερμάτινες επενδύσεις σε ταμπλό, καθίσματα και στο εσωτερικό των θυρών, απογειώνουν το αισθητικό αποτέλεσμα σε αυτή την έκδοση. Εργονομικά «κουράζει» ελαφρώς τον χειριστή που θα πρέπει να περάσει αρκετό καιρό μαζί του για να μπορέσει να συνηθίσει τις επιλογές της DS στον τομέα, αν και αυτό αποτελεί άλλο ένα στοιχείο της μοναδικότητάς του. Επιπλέον και παρά την εξαιρετική θέση οδήγησης υπάρχει μια αίσθηση κλειστοφοβίας λόγω και της περιορισμένης ορατότητας που οφείλεται στη σχεδίαση. Από κει και ύστερα, οι χώροι ικανοποιούν για 4 επιβάτες, ενώ ο χώρος αποσκευών διατηρεί τον όγκο και των συμβατικών εκδόσεων με 350 λίτρα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ