Υψηλό το επίπεδο ποιότητας στην καμπίνα του Opel Corsa-e, με μαλακό υλικό στο πάνω μέρος του ταμπλό και στιβαρή αίσθηση. Την εικονιζόμενη 10ίντση οθόνη την πληρώνεις έξτρα στη δεύτερη, πιο πλούσια έκδοση Elegance.

To μόνο στοιχείο που θυμίζει Peugeot στην καμπίνα είναι ο επιλογέας του αυτόματου κιβωτίου μιας σχέσης. Πίσω του και δεξιά διακρίνεται ο διακόπτης για την επιλογή προγράμματος λειτουργίας (Eco, Normal ή Sport).

Έχασε λίτρα, όχι όμως και την κανονικότητά του ο χώρος αποσκευών του Opel Corsa-e, που πλέον είναι στα 267 λτ. Με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων φτάνει τα 1.042 λτ..

Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων είναι στάνταρ και παρέχει όλη την πληροφόρηση για την κατανάλωση και την παροχή ενέργειας.

Εσωτερικό: Ποιοτικό & high-tech

77.668 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/5/2020
 

Υψηλά επίπεδα ποιότητας στο εσωτερικό του Opel Corsa-e, με μαλακό υλικό στο πάνω μέρος του ταμπλό και στιβαρή αίσθηση. Η οθόνη 10 ιντσών του infotainment (έξτρα στη δεύτερη, πιο πλούσια έκδοση Elegance) είναι εύκολη στη χρήση προσφέροντας άμεση απόκριση.

Ο στάνταρ ψηφιακός πίνακας οργάνων παρέχει όλη την πληροφόρηση για την κατανάλωση και την παροχή ενέργειας. Στην κεντρική κονσόλα υπάρχει χώρος για το κινητό και μικροαντικείμενα, ενώ πίσω από τον επιλογέα του αυτόματου κιβωτίου, ξεχωρίζει ο διακόπτης για την επιλογή προγράμματος λειτουργίας (Eco, Normal ή Sport). 

Όσον αφορά τους χώρους, αυτοί για τους πίσω επιβάτες παραμένουν αμετάβλητοι σε σχέση με τις συμβατικές εκδόσεις του νέου Corsa και θα μεταφέρουν άνετα 2 ενήλικες, ενώ στον χώρο αποσκευών έχασε κάποια λίτρα, λόγω των μπαταριών, όχι όμως και την κανονικότητά του, που πλέον είναι στα 267 λτ. Αξίζει να αναφέρουμε πάντως ότι με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων φτάνει τα 1.042 λτ..

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ