Το εσωτερικό του Opel Grandland X Hybrid4 παραμένει όμορφο, ποιοτικό και σύγχρονο όπως και στις υπόλοιπες εκδόσεις του μοντέλου.

Οι χώροι είναι επαρκείς για 4 η και 5 επιβάτες με τον χώρο αποσκευών να έχει «θυσιάσει» 124 λίτρα για την προσαρμογή μερών της υβριδικής τεχνολογίας. Και πάλι ωστόσο τα 390 λίτρα συνολικά ικανοποιούν.

Εσωτερικό: Ποιοτικό & high-tech, παραμένει ευρύχωρο

20.238 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/6/2020
 

Η εικόνα στο εσωτερικό της Plug-in Hybrid έκδοσης του Grandland X δεν διαφέρει σημαντικά από την αντίστοιχη των συμβατικών του εκδόσεων, προτάσσοντας ένα όμορφο και σύγχρονο αισθητικό προφίλ με high-tech στοιχεία. Οι μοναδικές διαφορές εστιάζονται στις επιπλέον ενδείξεις του πίνακα οργάνων για την Plug-In Hybrid τεχνολογία και στον επιλογέα ταχυτήτων που διαθέτει και το σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά το φρενάρισμα. Η ποιότητα των υλικών και της κατασκευής γενικότερα βρίσκεται στα γνωστά πολύ καλά επίπεδα της εταιρείας και ενισχύεται από το προσεγμένο φινίρισμα και την συναρμογή. Αντίστοιχα οι χώροι επιβατών παραμένουν ως είχαν και μπορούν εύκολα να φιλοξενήσουν 4 ή 5 επιβάτες, ενώ ο χώρος αποσκευών έχει χάσει 124 λίτρα εξαιτίας των μερών του υβριδικού συστήματος που βρίσκονται εκεί, με το συνολικό όγκο των 390 λίτρων να ικανοποιεί.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ