Το αμιγώς ηλεκτρικό eDeliver 3 αποτελεί μια εξαιρετική «value-for-money» επιλογή στα ηλεκτροκίνητα Μεσαία Vans της ελληνικής αγοράς.

Η μέγιστη αυτονομία του ανέρχεται στα 316 χλμ. ενώ…

… η επαρκής φόρτιση των μπαταριών του μπορεί να επιτευχθεί μέσα σε μόλις 45 λεπτά!

Νέο Maxus eDeliver 3: Ευέλικτο, ευρύχωρο, αποδοτικό & άκρως οικολογικό

Η σημαντικότερη νέα πρόταση της Maxus στην ελληνική αγορά ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων αφορά στην κατηγορία των Μεσαίων Vans και φέρει την ονομασία «eDeliver 3».

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ευρύχωρο, τόσο για τους επιβάτες εντός της καμπίνας όσο και για τα πάσης φύσεως εμπορεύματα στον χώρο φόρτωσης, 100% ηλεκτρικό όχημα, του οποίου η μέγιστη αυτονομία ανέρχεται έως και στα 316 χλμ. Παράλληλα, η επαρκής (ως το 80%) φόρτιση των μπαταριών του, μπορεί να επιτευχθεί ακόμη σε –μόλις- 45 λεπτά!

Σύμφωνα δε με τα όσα ανακοινώνει η εταιρεία, η εξοικονόμηση λειτουργικού κόστους που το eDeliver 3 προσφέρει έναντι των συμβατικών προτάσεων του ανταγωνισμού, ανέρχεται έως και στα 2.700 ευρώ ετησίως!
Διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις ως προς το μήκος του αμαξώματος, είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία όγκου 4,8 – 6,3 κ.μ. την  ίδια στιγμή που η άκρως ελκυστική τιμή αγοράς σε συνδυασμό με τον πληρέστατο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας όλων των εκδόσεων, καθιστούν το νέο eDeliver 3 ως μια εξαιρετική «value-for-money» επιλογή.