Όμορφη και ποιοτική είναι στο εσωτερικό της η Mercedes EQC με τον high-tech διάκοσμο και τα συστήματα να συνάδουν με το φουτουριστικό της προφίλ.

Οι χώροι είναι καλοί τόσο για τους επιβάτες όσο και τις αποσκευές τους ενώ ο περιορισμός από την ηλεκτρική τεχνολογία που ενσωματώνει είναι μικρός.

Eσωτερικό: High-tech, ποιοτικό & ευρύχωρο

46.861 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/7/2020
 

Μπαίνοντας στην καμπίνα της Mercedes EQC και πάλι η γενικότερη εικόνα είναι γνώριμη παρά το γεγονός πως σχεδιαστικά διαφέρει από τις υπόλοιπες Mercedes. To σύστηµα infotainment Mercedes-Benz User Experience (MBUX) με τις δύο οθόνες χαρακτηρίζουν και πάλι το high tech εσωτερικό και αυτής της Mercedes, ωστόσο και αυτό διαφέρει, με νέο λογισμικό στο οποίο περιλαμβάνονται στοιχεία για την ηλεκτρική λειτουργία της EQC. Η ποιότητα κατασκευής είναι καλή με ευχάριστα στην αφή και σε συναρμολόγηση υλικά, ενώ ο όμορφος εσωτερικός διάκοσμος ενισχύει την ευχάριστη εικόνα του εσωτερικού της με τον εξοπλισμό να περιλαμβάνει φυσικά όλα τα σύγχρονα μέσα άνεσης και ασφάλειας, αλλά να μπορεί και προαιρετικά να δεχθεί κυριολεκτικά τα πάντα. Οι χώροι είναι καλοί για 4 επιβάτες, όμως και ένας μεσαίος πίσω θα βολευτεί χωρίς ιδιαίτερες παραχωρήσεις, ενώ ο χώρος αποσκευών έχει όγκο 500 λίτρων. Το κατώφλι φόρτωσης ωστόσο είναι ψηλό λόγω της τοποθέτησης των μπαταριών στο δάπεδο της EQC, όμως το σχήμα είναι κανονικό και πλήρως εκμεταλλεύσιμο.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
Σχολιάστε την είδηση 2 σχόλια