To νέο Golf έχει ανεβάσει τον πήχη της ποιότητας και της τεχνολογία στους ανταγωνιστές του, με το πλήρως ψηφιακό και στιβαρό εσωτερικό του. Η οθόνη του infotainment έχει εξαιρετική απόκριση και εικόνα. Στην αυτόματη έκδοση των 150 ίππων θα συναντήσουμε μια έξτρα θήκη δίπλα στον επιλογέα.

Τα 380 λτ. του χώρου αποσκευών εξυπηρετούν τις ανάγκες μιας οικογένειας.

Πολύ άνετα θα αισθανθούν οι επιβάτες στο πίσω κάθισμα, με τις διαστάσεις να είναι μεγάλες προς όλες τις κατευθύνσεις.

Σχεδίαση-Εσωτερικό: Σοβαρό, ποιοτικό & hi-tech

80.323 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/10/2020
 

Θα ήταν έκπληξη να γράφαμε ότι το ντιζάιν του Golf κρύβει εκπλήξεις. Η σχεδίαση επιμένει στις κλασσικές γραμμές που το χαρακτηρίζουν… 8 γενιές τώρα. Πάντως στη νέα γενιά ο δυναμισμός τονίστηκε αρκετά στο εμπρός καπό, με την καμπύλη στην εμπρός άκρη του και τα δυο έντονα νεύρα κατά μήκος του, ενώ στοιχεία όπως το σχέδιο των LED σωμάτων αποτελούν ευπρόσδεκτες μοντέρνες λεπτομέρειες. Φυσικά δε θα συναντήσουμε διαφορές στα δύο μοντέλα, παρά μόνο στο λογότυπο «eTSI».

Περνώντας στην καμπίνα, η διαφορά των δυο μοντέλων βρίσκεται στη βάση της κεντρικής κονσόλας στο σημείο που εδράζει ο επιλογέας ταχυτήτων, όπου στην περίπτωση του ήπια υβριδικού και αυτόματου Golf, θα συναντήσουμε μια επιπλέον μικρή θέση για ψιλά.

Κατά τα άλλα, το Golf έχει ανεβάσει αισθητά τον πήχη σε θέμα ποιότητας, με εκτεταμένη χρήση μαλακού υλικού και συναρμογή που δεν αφήνει τον παραμικρό τριγμό να ακουστεί. Μερίδιο από τη λάμψη της ποιότητας πάντως, διεκδικεί το τεχνολογικό υπόβαθρο του μοντέλου, με τις δύο οθόνες, μία αντί πίνακα οργάνων και μία 8,25 ιντσών για τα πολυμέσα, το χειρισμό σχεδόν όλων των λειτουργιών μέσω φωνής φωνητικές και την κατάργησης όλων των μπουτόν.

Τέλος, από πλευράς χώρων τα νούμερα των μετρήσεών μας έδειξαν πως πέντε ενήλικες θα χωρέσουν με άνεση ενώ τα 380 λτ. αποσκευών κρίνονται ικανοποιητικά. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
Σχολιάστε την είδηση 3 σχόλια